دوشنبه , اردیبهشت ۳۱ ۱۴۰۳

توریسم با طعم غذا

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

گردشگری غذا را شناخت فرهنگ، آداب و رسوم یک منطقه با امتحان کردن غذاهای محلی و سنتی آن دانسته‌اند که بخشی مهم از صنعت توریسم و گردشگری در جهان امروز است. ترکیه یکی از کشورهایی است که به‌شدت روی درآمدهای گردشگری غذا حساب باز کرده و شهر استانبول به‌عنوان قلب اقتصادی ترکیه نقش مهمی در این امر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: کپی کردن مطالب غیر قانونی است