پنجشنبه , مرداد ۲۹ ۱۴۰۵

بگو مگوی گل آقا با ستاره پسیانی و حدیث میرامینی

برای امتیاز دادن به این پست کلیک کنید!
[مجموع: 1 میانگین: 4]

نمایش فیلم «ورود آقایان ممنوع» به کارگردانی رامید جوان در سینماها همزمان با اولین روزهای گرم تابستان با استقبال گرم و خوب مخاطبان و طرفداران کارهای کمدی روبرو شده است. به همین مناسبت، گفت و گویی را با دو بازیگر جوان این فیلم ترتیب دادیم که در ادامه حرف‌هایشان را می‌خوانید.

«ستاره پسیانی» بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است که او را بیشتر با نمایش‌های موفقش در تئاتر می‌شناسیم. او فرزند «آتیلا پسیانی» است و تا کنون در نمایش‌های گوناگونی به ایفای نقش پرداخته است و دو سال گذشته موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن بیست و هشتمین  جشنواره تئاتر فجر نیز شده است. از مهمترین بازی‌های او در تئاتر می‌توان به حضورش در نمایش‌های «مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش»، «خانه» و «متولد ۱۳۶۱» و فیلم‌های «روایت‌های ناتمام»، «موج سوم»، «زن سوم» و سریال «بچه‌های من» و «کلاه قرمزی ۸۸» اشاره کرد.

«حدیث میرامینی» دیگر بازیگر این فیلم اولین حضور خود را در تلویزیون تجربه کرده است و توانست با سریال «دلنوازان» به عنوان چهره محبوبی شناخته شود. میرامینی  تاکنون در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی فراوانی بازی کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به سریال نوروزی سال گذشته «زن بابا» و سریال «گل‌های گرمسیری»، «گمشده» و «سراب» و فیلم سینمایی «شب حورا» و «چشمانت را ببند» اشاره کرد. همچنین، بزودی نیز سریال جدیدی از سعید سهیلی با بازی او بر روی آنتن خواهد رفت. وی در جشنواره فیلم فجر امسال کاندید دریافت جایزه بهترین بازیگر زن برای فیلم ویدئویی «قصه داود و قمری» به کارگردانی آیدا پناهنده شد.

 

http://www.cinemafa.com/images/stories/film/voroud_aghayan_5.jpg

 

چطور شد، در این فیلم بازی کردید؟
ستاره: من هم قبلاً با خانم حکمت و آقای جوان همکاری داشتم و با من تماس گرفتند تا در این نقش حضور پیدا کنم.
حدیث: من انتخاب خود آقای رامبد جوان بودم. ایشان کارهای من را دیده بودند و با من تماس گرفتند و برای بازی دعوت شدم.


سوابق حضورتان در کارهای کمدی و موقعیت‌های طنز چطور بوده؟

ستاره: یکی از بهترین فیلمنامه‌های کمدی بود چون همه بازیگران درست انتخاب شده بودند و نوع کمدی و فیلمنامه خیلی خوب بود. و کار با آقای جوان هم خوب بود. چون ایشان کار کمدی را خوب می‌شناسد.
حدیث: من در سینمای کمدی بازی نکردم و فیلم هایم شامل فیلمنامه‌هایی بودند که موقعیت طنز داشتند. مثلاً در «ورود آقایان ممنوع» ما هدفمان این نبود که مخاطب را  بخندانیم. اما دوست داشتنی بودن شخصیت‌ها باعث طنز آمیز بودن فیلم شده بود.  من معتقدم فیلمنامه‌ای که موقعیت‌های طنز داشته باشد و خیلی با شخصیت‌ها بازی نکند، کمدی است.


به نظرتان، تفاوت بین کارهای رامبد جوان با سایر کارگردانان کمدی در چیست؟
ستاره: اینکه نمی‌خواستیم با هر چیزی مخاطب را بخندانیم. این فیلم بر اساس موقعیت‌های کمدی است. ما چهار نفر خیلی جدی بازی می‌کنیم اما قرار گرفتنمان در موقعیت‌های مختلف باعث ایجاد طنز می‌شود.
حدیث: همه چیز خیلی خوب بود و تمرینات زیادی انجام می‌دادیم و به نظرم چیزی کم نداشتیم. آقای جوان حتی دست ما را هم باز می‌گذاشت. فکر می‌کنم تک تک اعضای گروه کم نگذاشتند و اگر ما  دیده شدیم به خاطر محبتی است که در کارها اتفاق می‌افتد.


حضور چهار نفرتان در فیلم چگونه بود؟
ستاره: من و پگاه آهنگرانی که از خیلی وقت پیش با هم دوستان خوبی هستیم. حدیث و مهرناز را از قبل نمی‌شناختم اما از اولین روزها روابطمان خوب شد و موقع تمرین و دورخوانی، هماهنگ می‌شدیم و خصوصا فضای مدرسه به هماهنگی ما کمک زیادی می‌کرد. مثلاً ما تا به مدرسه می آمدیم، لباس های مدرسه ها را می پوشیدیم و بعد به تمرین می پرداختیم.
حدیث: جنگی که اینها آغاز کردند نوستالژیک بود و دوران دبیرستان خودم و شیطنت‌هایم یادم افتاد. با وجود اینکه خیلی از پلان‌ها حذف شد، شخصیت‌ها ناقص نبودند. من خیلی سعی کردم کاراکتر لوس نشود.


پگاه آهنگرانی از سینما، ستاره پسیانی از تئاتر و حدیث میرامینی از تلویزیون؛ اما دوستی بین شما شکل گرفت و ما متوجه تفاوت‌ها نشدیم …
حدیث: بله خوشبختانه رابطه خوبی از همان روز اول بین ما شکل گرفت. البته آشنایی ما در همین فیلم بود و چون فاصله سنی کمی داشتیم بر کار تاثیر مثبت گذاشت. من فکر می‌کنم مهم‌ترین علت هماهنگی این بود که همه ما دوره دبیرستان را گذرانده‌بودیم و با کار آشنایی داشتیم. من خودم احساس نمی‌کردم در حال «بازی» هستم و خوشبختانه تفاوت سوابق بازیگران کار، احساس نشد ممکن است دغدغه‌های ما تفاوت داشته باشد اما هدف همه‌مان بازیگری است.


پر رنگ‌تر بودن نقش پگاه آهنگرانی برایتان مهم نبود؟

ستاره: نه. من اساساً دوست دارم نقش
در فیلم تاثیرگذار و برای خودم جذاب باشد. سکانس‌ها و پلان‌ها را اندازه‌گیری نمی‌کنم. درست است که آهنگرانی جهت می‌دهد، اما چهار نفر با هم جلو می‌روند.
حدیث: فکر می‌کنم همه چیز به اندازه بود. اعتقاد ندارم حضور پگاه آهنگرانی پر رنگ تر بود. به هر حال شخصیتش به خاطر پدرش لازم بود کمی معلوم تر باشد.

 

http://www.cinemafa.com/images/stories/film/voroud_aghayan_1.jpg


خانم پسیانی! از آن جا که شما چهره تئاتری هستید، فکر می‌کنید اکران «ورود آقایان ممنوع» چقدر باعث دیده شدن شما و حضورتان در سینما می‌شود؟
ستاره: چون این چهار دختر هستند که داستان را جلو می‌برند. در کل فکر می‌کنم مخاطب با فیلم ارتباط برقرار کند. چون مردم کار کمدی دوست دارند و این هم کمدی مناسب و خوبی است. مردم این روزها به خندیدن بیشتر احتیاج دارند.


و دوست دارید کار کمدی را ادامه دهید؟
ستاره: اینگونه که همیشه کار کمدی انجام دهم نه. ولی دوست دارم هر چند وقت یک بار در فیلم کمدی بازی کنم به شرط اینکه کار درست و کمدی سالمی باشد. مثل همین ورود آقایان ممنوع که به نظرم همه چیزش سر جایش بود و کمدی صحیحی بود. به هر حال سینمای ایران به کمدی خوب نیاز دارد.
حدیث: به هر حال تجربه در همه کارها خوب است


خانم میرامینی احساستان از حضور در جشنواره فجر و کاندیداتوری بهترین بازیگر زن برای فیلم «قصه داود و قمری» چه بود؟
حدیث: برای من خیلی هیجان انگیز بود و انگیزه‌ام را برای برداشتن گام‌های بعدی، افزایش داد .


جایزه گرفتن برایتان مهم است؟
حدیث: نه خیلی. همین کاندید شدن هم خیلی هیجان دارد هرچند برای من تفاوتی ندارد چه کسی جایزه ببرد زیرا همه برنده هستند.


به نظر شما مجلات طنز چقدر می‌توانند به سلیقه مردم در کارهای کمدی جهت دهند؟

ستاره: راستش نمی‌دانم. من حتی نمی‌دانستم گل‌‌آقا هنوز وجود دارد. من خیلی مجله نمی‌خوانم.
حدیث: مردم ما کلاً کارهای کمدی را دوست دارند و این نیاز به تبلیغ ندارد! به هر حال همه به کارهای کمدی نیاز دارند. ما چه کارهای کمدی را تولید کنیم و چه تولید نکنیم، نمی‌توانیم سلیقه مردم را عوض کنیم. برخی‌ها فیلم‌های جشنواره‌ای می‌بینند و برخی هم کمدی‌ها را دوست دارند. بگذریم از بخشی که قرار است کیفیت سینمای ایران را پایین ببرد.


اگر حرف خاصی برای خوانندگان «گل‌آقا» دارید بفرمایید.

ستاره: فقط امیدوارم مردم از فیلم ما خوششان بیاید. البته بازتاب آن را در جشنواره دیدم که بسیار مثبت بود. اما امیدوارم مردم هم از آن استقبال کنند.
حدیث: نه من حرف  خاصی ندارم و آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: کپی کردن مطالب غیر قانونی است