محمود حکیمی ـ نویسنده ادبیات کودک و نوجوان و پژوهشگر ـ از دنیا رفت.
ادامه نوشته »بایگانی ماهانه: سپتامبر 2024
«در آغوش درخت» نماینده سینمای ایران در اسکار شد
فیلم سینمایی «در آغوش درخت» از میان سه نامزد نهایی، با اکثریت آرا به عنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار ۲۰۲۵ معرفی شد.
ادامه نوشته »پایان قصه خادمِ فرهنگ عاشورا
زندهیاد محمود حکیمی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ اسلام و از پیشکسوتان ادبیات دینی کشور بود که بهتازگی ستاره عمر این اندیشمند کوشا در معرفی فرهنگ اسلام و تشیع در هشتمین دهه از عمر پربارش خاموش شده، اما برکات میراث ادبی، تاریخی و پژوهشی وی بهخصوص برای نسل نوجوان تا همیشه …
ادامه نوشته »وحدت اسلامی گمشده سینما و ادبیات
باوجود آنکه وحدت مسلمانان یک امر راهبردی درنظام اسلامی محسوب میشود، اما تاکنون آثار فرهنگی و هنری قابل توجه و در شأنی برای این مسأله مهم در عرصه سینما و حتی ادبیات کشور تولید نشده است.
ادامه نوشته »خروش هنرمندان ایتالیایی علیه صهیونیستها
ایتالیا بهعنوان پایتخت دین مسیحیت و رویکردهای فرهنگی و هنری آن همواره برای مسیحیان در سراسر دنیا اهمیت ویژهای دارد. ازهمینروست که حضور وزیر جدید ایتالیا در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم ونیز در کنار حامیان فلسطین و مردم غزه، موجی نویدبخش در میان تحلیلگران اروپایی و جامعه فرهنگی و هنری …
ادامه نوشته »جشن بزرگ هفته وحدت در مصلی امام خمینی
به مناسبت هفته وحدت و آغاز سال تحصیلی جدید، جشن بزرگ خانوادگی در مصلی امام خمینی برگزار خواهد شد. این مراسم که با اجرای حامد سلطانی همراه خواهد بود، پنجشنبه ۲۹ شهریور ماه برگزار خواهد شد.
ادامه نوشته »۱۵فیلمی که اگر ندیدید، ببینید
بی شک سینما یکی از جذابترین هنرهاست تا آنجا که با قدمت کمترش نسبت به سایر هنرهای هفتگانه به سرعت به «صنعت سینما» تبدیل شد و طرفداران جدی را برای خود رقم زد. این گزارش به معرفی ۱۵فیلم شاخص تاریخ سینما پرداخته است.
ادامه نوشته »ببینید | نماهنگ به عشق نبی با نوای رضا هلالی منتشر شد
نماهنگ به عشق نبی با نوای رضا هلالی و شعری از محمد اسداللهی به مناسبت میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) منتشر شد.این نماهنگ تازهترین اثر مرکز هنری رسانهای نهضت است که به مناسبت پویش به عشق نبی تهیه شده است.
ادامه نوشته »نه بزرگ وجدانهای انسانی به مسیر شیطانی
از قدیم گفتهاند روکه بدهی آستر راهم میخواهند!حالا شده حکایت وضعیتی که درهمه عرصههای فرهنگی ــ رسانهای با آن روبهرو هستیم. مقوله گرایشهای جنسیتی انحرافی یا لگبت (لزبین، گی، بایسکشوآل، ترنسسکشوآل) که هر روز نوع جدیدی از آن عرضه میشود. معرفی آنها بهصورت غیرمستقیم از کتابها شروع شد و بعد …
ادامه نوشته »کارزار؛ راوی نجابت و ایستادگی زنان
این روزها فیلم «کارزار» به کارگردانی شهرام اسدزاده در جدال اکران با کمدیهایی که گیشه را تسخیر کردهاند، قرار گرفته است. شهرام اسدزاده جزو کارگردانانی است که به بیان قصههای اجتماعی چندلایه و موازی علاقهمند است و نمونه این شکل از کار را در فیلمهای قبلی او از قبیل «طاقباز» …
ادامه نوشته »آواز در دستگاه عشق و وطن!
همواره فهم ظرافتهای ترجمه شعر از هر زبانی در وهله نخست بسته به فهم زبان شعر و ریزهکاریها و نازککاریهای زبانی است که در متن آن به کار رفته است، به همین دلیل مترجمی که خود شاعر باشد و زبان شعر را درک کند، توانایی ترجمههای شایستهای را دارد، پس …
ادامه نوشته »چرا از زندگی بیبی جان فیلم نمیسازند؟!
درآستانه هفته دفاعمقدس، نشست بررسی کتاب «راز بیبی جان» پربرکت بود. غیرازخانم الناز عباسیان که بهعنوان نویسنده دعوت ما را پذیرفت، خانم مهدیه زکیزاده به نمایندگی از انتشارات روایت فتح و حجتالاسلام سیدحمید علمالهدی، (برادر شهید) و همسرشان به نمایندگی از خانواده شهید علمالهدی در دفترروزنامه حاضرشدند.همهمان تلاش کردیم چراغی …
ادامه نوشته »خاطراتی از شهید کشتیگیر در کتاب «حاج ابوالفضل»
نامش ابوالفضل بود، ابوالفضل شاطری. همان سالهای نوجوانی انقلابی شد. نوشتهاند صدای انقلاب که در کوچهپسکوچههای کشور پیچید، او را هم بیدار کرد. هر کاری از دستش برمیآمد انجام میداد.
ادامه نوشته »میخواهم برایتان قصه بگویم
آدمهای این دوره زمانه حوصله خیلی چیزها را ندارند، ازسخنرانی خسته شدهاند، ازکتابهایی پرازاصطلاحات قلمبهسلمبه خوششان نمیآید و یک جورهایی دنبال حرفهایی هستند که هلو بپر توی گلو باشد، اما نمیدانم چه رمز و رازی در قصه است که پای آدم را از رفتن شل میکند و شاید یادآور روزهای …
ادامه نوشته »سوار بر اسب رنج
با شروع کتاب «پرواز اسب سفید» کاملا آنی وسط یک مشکل بزرگ و تقریبا حلنشدنی قرار میگیریم! تنش، درگیری، دعوا، استرس شدید و دیگر احساسات مشابه، با بازکردن کتاب به ما هجوم میآورند. سیدهعذرا موسوی، شخصیت اصلی داستان یعنی «گلبرگ» ۱۶ساله را وسط ماجرا انداخته است.
ادامه نوشته »