احتمالاً خیلی از شما این شعر را شنیده اید که: کجا دیدی که یک مظلوم تا این حد قوی باشد / اگرچه قدرت ما میشود تحریم، کتمان نه / دفاعِ از حرم یعنی قرار جنگ اگر باشد / زمین کارزار ما تلآویو است، تهران نه!
ادامه نوشته »بایگانی ماهانه: آوریل 2024
ببینید | شعرخوانی آرزو سبزوار قهفرخی شرکتکنندهٔ برنامه سرزمین شعر در شب هشتم رقابت سرزمین شعر
شاعر بانویی که تا مرحله پایانی برنامه سرزمین شعر حضور داشت و شعرش از نظر داوران بهتر از بقیه شاعران زن محسوب می شد، آرزو سبزوار قهفرخی بود. او از شاعران جوانی است که در سالهای اخیر در جشنواره ها و جایزه های ادبی درخشیده است.
ادامه نوشته »ببینید | شعرخوانی محمدسعید میرزایی شرکتکنندهٔ برنامه سرزمین شعر در چهارمین شب دومین مرحلهٔ رقابتهای سرزمین شعر
محمد سعید میرزایی از شاعران شناخته شده روزگار ماست که در دور نهایی مسابقه سرزمین شعر به عنوان برگزیده انتخاب شد، در یکی از بخش های این برنامه، شعری به نام «اتوبوس» خواند.
ادامه نوشته »ببینید | دیوار نگاره فلسطین
میدان فلسطین از میدانهای قدیمی تهران محسوب میشود. این میدان در محل برخورد خیابان طالقانی و خیابان فلسطین قرار دارد.
ادامه نوشته »ببینید | روز بزرگداشت سعدی
روز بزرگداشت سعدی، شعری از او در فیلم شب های روشن را مشاهده کنید.
ادامه نوشته »ببینید | کنسرت محمد معتمدی در آرامگاه سعدی
شعر سعدی از دیرباز مورد توجه آهنگسازان و خوانندگان موسیقی ایران بوده است و گزافه نیست بگوییم اگر پربسامدترین شعر فارسی که به صورت آواز در دستگاه های ایرانی اجرا شده است، شعر بخصوص غزل های شورانگیز سعدی است.
ادامه نوشته »ببینید | شعرخوانی آرش شفاعی شرکتکنندهٔ برنامه سرزمین شعر در ششمین شب دومین مرحلهٔ رقابتهای سرزمین شعر
تنوع مضمونی شعرهای خوانده شده در برنامه «در سرزمین شعر» جالب توجه بود. یکی از مهمترین دلایل جذب گروه های مختلفی از مخاطبان توسط این برنامه این بود که دست اندرکاران آن، شاعران را محدود به چند موضوع خاص نکرده بودند و شاعران آزادی عمل داشتند که در میان شعرهای …
ادامه نوشته »ببینید | شعرخوانی موسی عصمتی شرکت کننده روشندل برنامه سرزمین شعر در شب اول رقابت سرزمین شعر
یکی از شعرهایی که در برنامه «سرزمین شعر» خوانده شد و به شدت مورد استقبال مخاطبان برنامه قرار گرفت، سروده ای از موسی عصمتی شاعر نابینای سرخسی بود.
ادامه نوشته »کافهنشینی، از ازل تا ابد
همه ما این روزها روزمرگیهایمان به نحوی با کافهها پیوند خورده، اکثر قرارهایمان را آنجا میگذاریم، از قرارهای دوستانه تا کاری، گاهی برای با کلاستر درس خواندن و کار کردن به آنجا میرویم و عکسی را با تیتر«استادی یا وورک» همراه با لیوانی آیسلاته منتشر میکنیم و بعد مشغول خوردن …
ادامه نوشته »مافیای شعرا
افسردگی روزهای سرد و تاریک زمستانی که به سراغم آمد، تصمیم گرفتم برای فرار از این احوالات و تنوع در فضای کار از خانه بیرون بروم.
ادامه نوشته »اشغالگری در روز روشن
اگر تا دیروز فقط فکر میکردیم فلسطین یک کشور است که اشغال شده و نمیدانستیم چرا از خر شیطان پایین نمیآیند و هی شهید میشوند و پای خاکشان میمانند،این روزها این موضوع وحواشی وحمایت جهانی ازمردم مظلوم آن شدهاست تیتر یک اخبار دنیا.
ادامه نوشته »سیارهای به نام کافه
یک چراغ خواب آهنگی زنگ زده با نور زرد که خوب پدر چشم آدم را دربیاورد و میگرن آدم را به حد اعلی برساند گذاشتهاند روی میز و مثل احضار ارواح بالای سرت ظاهر میشوند و بعد از یک خوشامد لوس منو را میگذارد جلویت.
ادامه نوشته »دور دنیا به صرف قهوه!
کافه میتواند یک فضای جادویی باشد که حسی خوشایندی و آرامش را هدیه میدهد تا آدمها از شلوغی و زحمات روزمره فرار کنند و به دنیایی از آرامش و تمرکز پناه ببرند. فضایی که با بویی دلنشین از قهوه پر شده و صدای ملایم موسیقی از گوشههای مختلف شنیده میشود.
ادامه نوشته »قدرت روشنگری آثار هنری علیه اسرائیل
در شرایطی که دنیا همچنان شاهد التهابات و جنگهای نظامی بین قدرتهاست، جنگ نرم نیز میدان بازی خود را دارد و استفاده از ابزارهای مرتبط با این جنگ از جمله سینما هر روز و هر لحظه حیاتیتر میشود تا جایی که میتوان گفت تاثیر ابزارهای جنگ رسانهای از جمله فیلم …
ادامه نوشته »جادوی شرق در سمرقند
وقتی در سمرقند هستی و در بلوار ریگستان قدم میزنی و مغازههای صنایع دستی و رستورانهای سنتی شهر را که غذاهای ازبکی و تاجیکی ارائه میکنند، پشت سر میگذاری، در سمت راست خود گویی دروازه بهشت را به روی خود گشوده میبینی؛ ترکیب سه مدرسه که هر کدام غرق در …
ادامه نوشته »