چهارشنبه , مرداد ۶ ۱۴۰۰
خانه / تازه های تلویزیون، سینما و تئاتر / چرا باید قوطی کنسرو ماهی را جوشاند؟

[عکس لو رفته بازیگران] کلیک کنید...

چرا باید قوطی کنسرو ماهی را جوشاند؟

برخی افراد تصور می کنند که جوشاندن محتویات کنسرو ماهی خارج از قوطی یا تف دادن آن باعث از بین رفتن سم بوتولیسم موجود در کنسرو می شود و سلامت این ماده غذایی را بیشتر تضمین می کند؛ موضوعی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات آن را نادرست می داند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: کپی کردن مطالب غیر قانونی است